1. Vakantiehuizen in Zonnemaire
  2. Duikmogelijkheden
  3. Watersport- en natuurliefhebbers

Vakantiehuis huren in Zonnemaire

Een vakantiehuis huren in Zonnemaire zou je bijna alleen al om de naam van de plaats doen. Je verwacht hier immers veel zonuren. Gelukkig is dat, zeker in de zomer, ook vaak het geval. Zonnemaire is gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Een vakantie in dit deel van Zeeland is zeer geschikt wanneer je van watersport houdt. Een vakantiehuisje huren in Zonnemaire zorgt ervoor dat je dan een goede uitvalsbasis hebt om bijvoorbeeld snel bij het nabijgelegen strand te komen.

Bovendien is het ook zo dat duiken hier heel populair is. Het gaat dan bijvoorbeeld om duiken in polder Bommenede of de werkhaven Bommenede Oost. Dit zijn goede plekken om de duiksport onder de knie te krijgen of je er verder in te bekwamen als je er al wat ervaring in hebt opgedaan. Bovendien is het ook nog eens zo dat er veel meer in deze provincie te vinden is wat de moeite waard is. Alleen al omdat de mogelijkheden zo divers zijn is het een geschikte plek om de vakantiedagen met het hele gezin door te brengen.

 
Bij aankomst op vrijdag of maandag zijn de meeste vakantiehuizen beschikbaar. 

Niets gevonden? Bekijk ook eens de vakantieparken

Vanaf
€ Laagste prijs
Holland Holiday Parcs - Vakantieparken
Zeeland
2 - 12JaJa
Geniet tijdens je verblijf optimaal van de faciliteiten op het park en kom heerlijk tot rust in een vakantiehuis in het mooie Zeeland.
 
 

Zonnemaire vakantie

Wie in Zonnemaire vakantie wil vieren is bij Vakantie Zeeland aan het juiste adres. Een luxe vakantiewoning huren in Zonnemaire is zeer geschikt voor liefhebbers van watersport. Er is echter nog veel meer. Zo is bijvoorbeeld ook de natuur in dit gebied van zeer grote schoonheid. Denk dan bijvoorbeeld aan natuurgebied De Naterstreek. Hier is het bijvoorbeeld ook leuk om bijzondere watervogels te zien. Daarnaast is ook de Slikken van Bommenede aan te raden voor de liefhebbers van mooie natuur. Vanaf Zonnemaire is het bovendien gemakkelijk mogelijk om naar het strand aan de Noordzee te trekken.

Ook is het zo dat zowel de grote plaatsen in Zeeland, als die in Zuid-Holland vlakbij zijn. Daardoor is het heel gemakkelijk om zomaar een week of langer op deze plek door te brengen, zonder dat ook maar een moment de verveling hoeft toe te slaan. Wel is het natuurlijk belangrijk om dan een goede vakantiewoning te huren. Kijk daarom direct naar de mogelijkheden die geboden worden. Het is vooral ook leuk om buiten de zomermaanden eens een keer een reis te boeken, bijvoorbeeld om een leuk en ontspannen weekend weg te kunnen vieren.

Voordelen VakantieZeeland.com

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Veilig online betalen met o.a. Ideal
  • Objecten van particuliere eigenaren
  • Laagste prijzen en beste deals
  • Persoonlijk advies op maat
  • Lid bij SGR garantiefonds keurmerk
 
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.