VakantieZeeland.com
Groot vakantiehuis Zeeland

Genieten in een groot vakantiehuis in Zeeland

Grote vakantiehuizen Zeeland

  • Voor 8 - 42 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Groot vakantiehuis Zeeland

Een groot vakantiehuis in Zeeland huren

Als je op zoek bent naar een groot vakantiehuis in Zeeland, voor een weekendje weg of langere vakantie met de familie, vrienden of collega’s, dan is Vakantie Zeeland een goed startpunt. Hier vind je namelijk een uitgebreid aanbod grote vakantiehuizen in Zeeland met veel verschillende faciliteiten; van een gezellig vakantiehuis voor 8 personen of 10 personen tot een groepshuis voor 42 personen. Hoe groot je gezelschap ook is, je vindt altijd een groepshuis in Zeeland dat bij jouw wensen aansluit. 

Zit je graag aan het strand, of op het platteland? Zoek je een moderne villa of een karakteristieke boerderij? Wil je graag verblijven in een groot vakantiehuis in Zeeland met een zwembad of een recreatieruimte, of met een speeltuin voor je kinderen? Op Vakantie Zeeland vind je eveneens grote vakantiehuizen die zijn aangepast voor mindervaliden, en die huisdiervriendelijk zijn. Het zal je aan niets ontbreken wanneer je in een groot vakantiehuis in Zeeland verblijft, de vakantiehuizen zijn namelijk van alle moderne gemakken voorzien. 

 
Bij aankomst op vrijdag of maandag zijn de meeste vakantiehuizen beschikbaar. 
 

Familiehuis in Zeeland huren

Familieweekend weg? Een familiehuis in Zeeland huren is ideaal voor een uitje met het complete gezin. De groepswoningen liggen verspreid over de Zeeuwse eilanden, je vindt dus altijd een accommodatie op een locatie die bij jouw wensen past. Waar je ook verblijft, je bent altijd in de buurt van prachtige stranden en de zee. De stranden van Zeeland behoren tot de mooiste en schoonste stranden van Nederland, perfect voor een strandvakantie. Ook watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De Noordzee, de Oosterschelde en Westerschelde, Haringvliet, het Grevelingenmeer of het Veerse meer liggen op korte afstand van het grote vakantiehuis. 

Als je een groot vakantiehuis in Zeeland huurt, heb je ook de mogelijkheid om de bijzondere flora en fauna in de vele uitgestrekte natuurgebieden te ontdekken. Maak mooie wandelingen, fietstochten, of laat een gids je meer vertellen over de wonderen van de Zeeuwse natuur. Bezoek Deltapark Neeltje Jans om meer te leren over de constante strijd tegen het water, en trakteer de kinderen op een dagje in het Aquapark. Tijdens je vakantie kun je ook de unieke Zeeuwse cultuur beter te leren kennen. Bezoek historische steden zoals Middelburg, Zierikzee en Vlissingen, proef de verschillende streekproducten, bezoek musea en geniet met volle teugen van alles dat Zeeland te bieden heeft. 

Voordelen VakantieZeeland.com

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Veilig online betalen met o.a. iDeal
  • Objecten van particuliere eigenaren
  • Laagste prijzen en beste deals
  • Persoonlijk advies op maat
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.