164 beoordelingen
 1. 9,5

  De aparte ligging iets van de straat af met tuin en meubilair. Strand goed te bereiken zowel per auto, fiets als lopend. Kortom zeer aan te bevelen.

  Oktober 2018 -

 2. 8,7

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2018 -

 3. 9,8

  Ons huisje was individueel ingericht en wij voelden ons welkom en het was heel gezellig. Het was alles schoon en ook niet helemaal leeg. Het was niet zoals op andere vakantieparken, helemaal leeg. Je had wel nog een kleine voorraad aan wc-papier, keukendoekjes, filters voor de koffie, kruiden, zo dat je niet direct grote boodschappen hoeft te doen. Ook met parkeren en op het park komen, was het makkelijk. Een supermarkt met een goed assortiment was ook op het terrein. Wij hebben een hele leuke, gezellige vakantie gehad en komen graag terug.

  Oktober 2018 -

 4. 8,8

  Atmosphäre des Hauses außen und innen Küche und Ausstattung

  Oktober 2018 - Familie (met kinderen) -

 5. 7

  Die Lage ist sehr ruhig und war für uns, mit einem 4 Monate alten Welpen, ideal, da wir oft mit ihm raus müssen und kaum Verkehr war.

  Oktober 2018 -

 6. 10

  Uns hat es super gut gefallen!!! Wir hatten ein perfektes Wochenende. Ausstattung und Lage der Wohnung perfekt.

  Oktober 2018 -

 7. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2018 -

 8. 8,5

  Ontvangst is goed en hartelijk De chalet is ruim opgezet met voldoende privacy Er om heen is netjes en schoon

  Oktober 2018 -

 9. 8

  Heerlijk rustig en zeer ontspannen. Bijzonder vriendelijke verhuurders die erg makkelijk zijn. Honden mogen daar lekker rondsnuffelen. Huisje is erg gezellig ingericht.

  Oktober 2018 -

 10. 10

  Ein wirklich sehr schönes Haus, welches keine Wünsche offen lässt. Alles vorhanden was man benötigt, sehr gut ausgestattete Küche, Zimmer und Betten sehr gut und alles sehr sauber. Da fahre wir mit Sicherheit nochmal hin!!!

  Oktober 2018 -