474 beoordelingen
 1. 8,8

  Ontvangst was hartelijk. Naast het huis waren paardenboxen aanwezig. Leuk voor kids. Kinderen waren gericht op de paarden. Het verblijf had veel ruimte om de woning. Was prachtig groen. In de woning veel ruimte. Niemand liep elkaar in de weg,

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ250 Groepsaccommodatie Goes

 2. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ095 Chalet Ossenisse

 3. 7,7

  Mooi en ruim opgezet park.

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ748 Vrijstaande villa Tholen

 4. 8

  Mooie goed verzorgde camping!

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ489 Stacaravan in Serooskerke

 5. 10

  War alles perfekt

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ525 Vakantiehuis Kattendijke

 6. 9,8

  We hebben genoten in jullie huis! Dank voor deze fijne ervaring! Het was mooi gemaakt, ingedeeld en ingericht. Heel compleet, met eigen wasmachine. Schoon en netjes! Het zwembad van de nabijgelegen camping op loopafstand. Heel rustige omgeving. Van de camping hoor je niets. Hartelijk dank voor de fijne bijdrage aan onze vakantie. De kinderen vonden het ook heerlijk en wilden nog niet naar huis! Goed teken toch?!

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ760 Vakantiewoning in Baarland

 7. 9,7

  die vollständige ausstattung, der familiäre charkter

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ621 Vakantiehuis Vrouwenpolder

 8. 7,2

  Fijne uitvallocatie naar het strand en het dorp. Mooie ruimte.

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ704 Vrijstaand Vakantiehuis Renesse

 9. 9,3

  Ruime vakantiewoning in een rustige omgeving. 's Nachts heerlijk donker en rustig. Voor de kinderen een trampoline, traptrekker en skelter. In de woning zijn genoeg foldertjes om te kijken wat er in de ogeving te doen is. Ook liggen er wandel- en fietkaarten met routes. Vakantiewoning is erg schoon en ruim. Het is een goede uitvalsbasis om meerdere kanten op te gaan; Middelburg, Oostkapelle, Domburg, Vlissingen en Zoutelande. Dichtbij in Oostkapelle veel fietsroutes en wandelroutes, ook voor jonge kinderen. Strand is af te fietsen, maar je bent dan wel 20-25 min onderweg. Met de auto is het goed af te rijden. Oostkapelle en Domburg is betaald parkeren bij het strand, Zoutelande is gratis. Bij slecht weer ook genoeg in de omgeving te doen voor jonge kinderen; spelen en verschillende musea. Onze kinderen vonden Terra Maris, Mini Mundo, Neeltje Jans en de Reptielen Zoo in Middelburg vakantie. Ook is de kaasboerderij Schellach een erg leuk uitje. (op ma en wo zijn er rondleidingen)

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ646 Vakantiehuis Grijpskerke

 10. 8,5

  Locatie, fijn dat zo rustig was. En als we wat ondernamen was je er zo, genoeg aanbod aan activiteiten.

  Augustus 2019 -  verbleef in VZ550 Vakantievilla Sluis