VakantieZeeland.com
Jouw vakantiehuis verhuren

Uw vakantiehuis verhuren

Uw vakantiehuis in Zeeland verhuren

Bent u een eigenaar van een vakantiehuis in Zeeland maar heeft u moeite met het verhuren van uw vakantiehuis? VakantieZeeland neemt u graag deze zorgen uit handen! VakantieZeeland heeft ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen in Zeeland en helpt u graag met de verhuur van uw vakantiehuis!

Wie is VakantieZeeland.com?

VakantieZeeland.com is de specialist in de online verhuur van vakantiehuizen in de mooie provincie Zeeland. Genieten van uw vakantie begint in een vakantiehuis van Vakantie Zeeland! Met ons aanbod vakantiehuisjes in Zeeland is er altijd een vakantiewoning die bij uw wensen past!

 

Leuk dat u interesse heeft om via vakantiezeeland.com te verhuren! Heeft u een mooi vakantiehuis in Zeeland? En denkt u dat deze aan onze criteria voldoet? Dan kijken wij graag of wij een samenwerking aan kunnen gaan! Wanneer u onderstaand formulier invult, dan zullen wij uw inschrijving zo spoedig mogelijk beoordelen en nemen wij contact met u op. 
 
Wanneer uw vakantiehuis in aanmerking komt voor de verhuur via ons platform dan wordt deze geheel kosteloos geplaatst. Vervolgens krijgt u inloggegevens voor uw eigen account om uw vakantiehuis en bezetting te beheren. Wij hebben eventueel via iCal de mogelijkheid voor kalendersynchronisatie met vele andere kalenders. Wel zo gemakkelijk. Hiermee voorkomt u dubbele boekingen.

We werken samen met ruim 400 betrokken huiseigenaren. Het goede contact met deze eigenaren staat voorop, gericht op een kwalitatief aanbod. We begrijpen wat gasten willen en weten dat te vertalen naar de verhuurders. Met de kennis van onze experts, wordt er zoveel mogelijk persoonlijk advies gegeven. Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel! Want met ‘tijd voor elkaar’ bedoelen we ook tijd voor onze eigenaren. 

Aansluiting bij ons betekent toegang tot veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van verhuur en persoonlijke advisering. Je hebt daarnaast altijd een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen met jouw accommodatie. 

Het promoten van de accommodaties bij alle doelgroepen is vanzelfsprekend onze belangrijkste doelstelling. Jaarlijks wordt hiervoor een uitgekiend marketingplan gemaakt en uitgevoerd. Op onze website wordt iedere accommodatie uitgebreid vermeld. Om jou en onze klanten te bereiken wordt er door ons gebruik gemaakt van diverse media (advertentiecampagnes, radiocommercials, diverse beurzen, digitale nieuwsbrieven etc.). Jouw accommodatie krijgt hierdoor volop zichtbaarheid.

 

Hoe werkt het verhuren van uw vakantiehuis bij VakantieZeeland?

Verhuur samen met ons uw vakantiehuis in vier eenvoudige stappen!

 1. Vul onderstaand contactformulier in
 2. Wij nemen contact met u op.
 3. Na het contact mailen wij u het volledige aanmeldformulier
 4. Wij plaatsen uw vakantiehuis online
 

Contactformulier

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Waarom uw vakantiehuis verhuren bij VakantieZeeland.com?

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Gratis plaatsing, geen vaste kosten
 • Vermelding op ruim 200 samenwerkende partners
 • 100% betrouwbaar, afspraak = afspraak
 • Persoonlijk advies op maat
 • Lid bij SGR garantiefonds keurmerk
 • Bepaal zelf aan wie en wanneer je verhuurt
 • Huurgelden worden vooraf uitgekeerd
 
 
1525 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.