1. Particuliere vakantiewoningen
  2. Huisdiervriendelijk
  3. Aan zee

Particuliere vakantiehuizen Zeeland

Als je op zoek bent naar particuliere vakantiehuizen in Zeeland, vind je op Vakantie Zeeland een groot aanbod vakantiewoningen die privébezit zijn van de eigenaren. Van sfeervolle chalets tot gezinswoningen, en van prachtige villa’s tot bijzondere groepsaccommodaties. Dankzij het brede scala aan particuliere vakantiehuizen in Zeeland, die verspreid over de Zeeuwse eilanden liggen, is er altijd een vakantiehuisje te vinden die bij jouw wensen aansluit. Je vindt op de website ook huisdiervriendelijke vakantiehuizen waar de hond welkom is, evenals aangepaste woningen waar mindervaliden comfortabel kunnen verblijven.  

Een particulier vakantiehuis huren is ideaal als je je vakantie liever niet doorbrengt onder vele andere vakantiegangers. Een privé vakantiewoning ligt, anders dan woningen op grootschalige vakantieparken, veelal op rustige plekken in de natuur, aan het water, op kleinschalige parken of in de stad. Zo geniet je van veel rust, meer ruimte en ook meer privacy. De voorzieningen en faciliteiten kunnen verschillen, maar op Vakantie Zeeland vind je voor elk gezelschap en elk budget een geschikt vakantiehuis in Zeeland. 

Vakantiehuis van particulier huren 

Als je een vakantiehuis van een particulier wilt huren in Zeeland, dan ben je op Vakantie Zeeland op de juiste plek. Hier vind je het grootste aanbod Zeeuwse particuliere vakantiehuizen van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een knus chalet of gezellige stacaravan voor met z’n tweeën, een vakantiewoning bij het strand of een appartement in een stad, of misschien wel een luxe villa in het groen, je hebt ruime keuze uit het aanbod particuliere vakantiehuizen op Vakantie Zeeland. 

De vakantiehuizen van particulieren worden het jaar door verhuurd, je kunt dus altijd een weekendje weg naar of een vakantie vieren in Zeeland. Fietsen door bossen en weilanden in de lente, zonnen op het strand in de zomer, uitwaaien langs het water in de herfst, en cultuursnuiven in dorpen, steden en musea in de winter. Boek snel jouw ideale vakantiehuisje in Zeeland, en ontdek al het moois dat Zeeland te bieden heeft.  

 
Zoek & Boek een particuliere vakantiewoning
 

Ligging Zeeland