VakantieZeeland.com
Vakantiehuis Brouwershaven

Vakantiehuizen Brouwershaven

  • Vakantiehuis in Brouwerszand
  • Historisch dorp met gezellig centrum
  • Mooie stranden en prachtige natuur

Een vakantiehuis huren in Brouwershaven

Wil je graag een vakantiehuis huren in Brouwershaven? Het dorpje Brouwershaven is te vinden op het eiland Schouwen-Duiveland en is met haar 1.500 inwoners klein en gemoedelijk te noemen. Het is een mooi historisch dorp om te bezoeken. Brouwershaven is namelijk één van de zeventien plaatsen in Zeeland met een beschermd stadsgezicht. Een vakantiehuis huren in Brouwershaven is zeker een goed idee als je een rustige vakantie wilt. Brouwershaven is gelegen aan het Grevelingenmeer (het grootste zoutwatermeer van West-Europa) en het Brouwershavense Gat. 

Vakantiewoningen

Ga vanaf je vakantiehuis in Brouwershaven op ontdekking in de gezellige plaatsen en prachtige natuur die de omgeving van dit dorp te bieden heeft. Laat je verrassen door de mooie stranden en geniet van je vakantiehuis in Zeeland. Wil je heel graag een vakantiehuis huren in Brouwershaven? Bekijk ons aanbod om een geschikt vakantiehuis te vinden. Wat dacht je van een knus chalet, gezellige bungalow, een groot vakantiehuis voor bijvoorbeeld een groepsaccommodatie of wil je liever een appartement?

Bij aankomst op vrijdag of maandag zijn de meeste vakantiehuizen beschikbaar. 

Niets gevonden? Bekijk ook eens de vakantieparken

Vanaf
€ Laagste prijs
Holland Holiday Parcs - Vakantieparken
Zeeland
2 - 12JaJa
Geniet tijdens je verblijf optimaal van de faciliteiten op het park en kom heerlijk tot rust in een vakantiehuis in het mooie Zeeland.
 
 

Wat is er te doen in Brouwershaven?

Brouwershaven is een dorp vol verhalen en bezienswaardigheden. Een vakantiehuis huren in Brouwershaven is dus altijd een goed idee! Wat er zoal te zien is? De Sint Nicolaaskerk en het oude stadhuis zijn prachtige bezienswaardigen en ook de oude haven en de molens die in het dorp te vinden zijn. Ondanks dat Brouwershaven een klein dorp is, kun je in het centrum erg gezellig slenteren en struinen. Je komt zeker allerlei fotogenieke plekken tegen wanneer je in dit dorp rondloopt en ook zijn er veel leuke winkels en gezellig restaurantjes te vinden. Genoeg redenen hoeven we je vast niet te geven om een vakantiewoning in Brouwershaven te boeken. 

 

Voordelen VakantieZeeland.com

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Veilig online betalen met o.a. Ideal
  • Objecten van particuliere eigenaren
  • Laagste prijzen en beste deals
  • Persoonlijk advies op maat
  • Lid bij SGR garantiefonds keurmerk
 
 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.