In de omgeving
-
  1. Festival De Veste in Goes
  2. Voordelig naar Zeeland
  3. Ruim aanbod aan vakantiehuizen

Festival De Veste in Goes

Van 21 t/m 23 juni 2019 kun je bij Festival De Veste in Goes, op het schiereiland Zuid-Beveland, genieten van kunst en cultuur. De locatie van dit festival is Park de Oostwal in Goes, een mooie groene omgeving. Laat je verrassen door de culinaire gerechten, prachtige kunstwerken gemaakt door kinderen tijdens de Recycle Art-Challenge of volg een inspirerende workshop. Op de Pop-up lifestylemarkt kun je eveneens verrassend goed shoppen. De route door het park zal je leiden langs alle kraampjes en activiteiten, dit onder begeleiding van diverse vrolijke muziekdeuntjes. Breng tijdens jouw vakantie of weekendje weg in Zeeland een bezoekje aan Festival De Veste. 

 
 
 

Huisje huren nabij Goes

Goes ligt op het schiereiland Zuid-Beveland, een prachtige streek met bruisende steden, pittoreske dorpen en rustgevende natuur. Vakantie Zeeland biedt een ruim aanbod vakantiehuizen, chalets, appartementen en stacaravans, hier zal je zeker slagen bij het vinden van een geschikte accommodatie. Van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni kun je Festival De Veste bezoeken. Ontdek en geniet van de culturele activiteiten.

Naast een bezoekje aan het festival zijn er vele andere leuke activiteiten om te ondernemen. Een weekend weg in juni is een ideaal voorproefje van de zomer. Vele strandpaviljoens zijn geopend in juni. Geniet overdag op het strand en in de zee en bekijk 's avonds vanaf de loungeset op het terras hoe 'de zon in de zee valt'. Heerlijk even tijd voor elkaar en voor het gezin. Huur een accommodatie in Goes of nabij Goes. Wil je verblijven op zeer korte afstand van het strand én het festival, bekijk dan de vakantiewoningen in Kattendijke (5 km). Ook in Wolphaartsdijk (8 km) en Wemeldinge (9 km) vind je comfortabele accommodaties voor jouw weekendje weg of vakantie in Zeeland

Openingstijden Festival De Veste

  • Vrijdag 21 juni 2019: 12:00
  • Zaterdag 22 juni 2019: 12:00 
  • Zondag 23 juni 2019: 12:00