In de omgeving
-
  1. Driedaags muziekfestijn in Middelburg
  2. Breed scala aan muziekstijlen
  3. +300 vakantiehuizen in Middelburg

City of Dance Festival

Het City of Dance Festival is een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa en biedt een breed scala aan muziekstijlen, van house en hardstyle tot latin en hiphop. Je vindt er de beste (inter)nationale acts. Muziek, cultuur, kunst en creativiteit worden allemaal samengevoegd tijdens het City of Dance Festival Middelburg. Het dance festival is al eens gekozen tot Best Dutch Dance Festival in de FestivalChart en stond in de top 10 van de FestivalChard van de Benelux. Na afloop van het evenement kun je heerlijk tot rust komen in een van onze vakantiehuizen

 
 

Vakantiehuizen Middelburg

Nabij dit dance festival Middelburg vind je in de hoofdstad een groot aanbod aan vakantiehuizen. Middelburg is gelegen op het eiland Walcheren. Ook hier hebben we een divers aanbod aan vakantiehuizen verspreid over het eiland. Met vakantiehuizen in plaatsen zoals Domburg, Oostkapelle, Koudekerke vind je altijd wel een vakantiehuis dat bij je past. Van een chalet en een appartement tot een luxe villa en groepsaccommodatie. Deze plaatsen op Walcheren zijn ook een van de meest geliefde plaatsen in Zeeland. Na afloop van het City of Dance Festival kun je heerlijk bijkomen in bijvoorbeeld een natuurhuisjevakantiehuis met wellness of een vakantiehuisje aan zee.

Vakantie Middelburg

Een vakantie in Middelburg biedt veel mogelijkheden. Middelburg is een geliefde stad om te bezoeken en heeft een rijke geschiedenis. Je vindt er veel historische gebouwen en de vele evenementen, winkels en horecagelegenheden maken Middelburg een levendige stad. Bezoek het Zeeuws Museum als je veel over de historie wilt weten. Verken ook de omgeving met de Oranje route Middelburg. De route brengt je langs historische locaties in het hart van Middelburg, zoals het stadhuis, de Nieuwe Kerk en het Abdijcomplex. Dus combineer jouw dance festival met een vakantie in Middelburg en ervaar de cultuur, natuur en rijke historie!