1. Vakantiehuizen aan zee
  2. Voordelig naar Zeeland
  3. Keuze uit ruim 400 huizen
 

Zomervakantie in Zeeland

Wil je deze zomer heerlijk vakantie vieren in een vakantiehuis aan zee in Zeeland? Bij Vakantie Zeeland vind je een ruim en divers aanbod vakantiehuizen. Van huisdiervriendelijke vakantiewoningen tot villa's met privé wellnessfaciliteiten of een groepsaccommodatie tot 70 personen, Vakantie Zeeland heeft het! Gaat je voorkeur uit naar een vakantiehuis op een vakantiepark of camping, zodat je gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten? Ook voor deze wens zit je goed bij Vakantie Zeeland. In Zeeland zijn het water en het strand nooit ver weg, bezoek het strand of een van de vele strandpaviljoens waar het goed vertoeven is in de zomervakantie 2019. Zeeland is ook zeer geschikt voor een mooie fietstocht door het landschap. Je gaat van dorpje naar dorpje en fietst door de weilanden en langs oude boerderijen en molens.

✓ Zomervakantie 2019 Nederland regio Zuid: 6 juli t/m 18 augustus

✓ Zomervakantie 2019 Nederland regio Noord: 13 juli t/m 25 augustus

✓ Zomervakantie 2019 Nederland regio Midden: 20 juli t/m 1 september

 
 

Vakantiehuis huren in de zomer in Zeeland

Vier de zomervakantie 2019 in Zeeland! Kijk jij er al naar uit om de zilte zeelucht te ruiken en lopend naar het strand te gaan? Boek dan een van de huisjes aan zee. Een vakantiehuis aan zee in Zeeland zal je een heerlijk relaxt vakantiegevoel bezorgen. Bepaal zelf aan welke luxe en comfort je vakantiehuisje in Zeeland moet voldoen. Bewonder de zonsopkomst of -ondergang of maak een strandwandeling tijdens de zomer in Zeeland. Vervolgens kun je tot rust komen in je eigen vakantiehuisje in Zeeland. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de zomer in Zeeland één of meerdere weken in een vakantiehuisje te verblijven of een extra lang weekend weg te boeken om te genieten van het prachtige zomerse weer.

Het Zeeuwse landschap is prachtig en kent vele vergezichten. Je kijkt uit over de vele wateren en weilanden en zal veel verschillende dieren spotten in het landschap. Maar niet alleen natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Zeeland. Voor watersporters is de zomer in Zeeland ook een uitstekend idee. Je kunt gaan wakeborden, varen of bijvoorbeeld een duikexcursie plannen. De zomer doorbrengen in Zeeland is een zeer geschikt moment om een van de vele pittoreske dorpjes of bruisende steden te bezoeken. In het heerlijke weertje loop je rustig door de straten, bekijk je de huizen en wandel je over diverse marktjes waar het proeven van een echte Zeeuwse lekkernij natuurlijk niet kan ontbreken. Zeeland kent ook vele zomerse evenementen, zoals het Festival Onderstroom en Concert at SEA. Beleef de zomer in Zeeland!

 
 

Top 10 vakantiehuisjes aan zee

Benieuwd naar de top 10 vakantiehuisjes aan zee in Zeeland? Bekijk het overzicht om inspiratie op te doen.

Top 10 meest geliefde plaatsen in Zeeland

Zeeland kent vele geliefde plaatsen, bekijk de top 10 voor inspiratie. Welke plaats bezoek jij als eerst?
 

Sfeerimpressie van een zomervakantie in Zeeland