1. Vakantiehuizen voor 8 tot 70 personen
 2. Geschikt voor mindervaliden
 3. Voordelig naar Zeeland
 

Pinksteren in Zeeland

Kom lekker uitwaaien in Zeeland tijdens het pinksterweekend. In Zeeland ben je altijd dicht bij het water en het strand. Geniet van een heerlijk ontspannen weekend weg met Pinksteren. Een chalet, stacaravan, luxe villa of groepsaccommodatie; Vakantie Zeeland heeft het allemaal. Groepen tot maximaal 70 personen kunnen bij ons terecht en vinden een geschikte locatie. Bekijk het aanbod van Vakantie Zeeland en geniet van een korte vakantie met Pinksteren in Zeeland. Wil je graag verblijven in een moderne villa, een karakteristieke boerderij of een huisdiervriendelijke vakantiewoning? Voor een echt onstpannen vakantie kun je natuurlijk kiezen voor een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten. Of je nu graag naar het strand of naar het platteland wil, het aanbod van Vakantie Zeeland is enorm. Maak een keuze uit ruim 400 accommodaties.

 • Pinksteren: 31 mei en 1 juni 2020
 • Pinksterweekend weg: 29 mei t/m 2 juni 2020
 
 

Pinksterweekend weg naar Zeeland

Zeeland kent vele prachtige gebieden, van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen. Elk gebied heeft haar eigen kenmerken en het landschap is prachtig om doorheen te wandelen en te fietsen. De Oosterschelde is geliefd bij duikers. De onderwaterwereld van de Oosterschelde is uniek, er leven ongeveer 66 verschillende vissoorten en meer dan honderd verschillende rood-, bruin-, blauw- en groenwieren. Je kunt hier vanaf een boot naar duiken en deze onderwater flora en fauna bewonderen. 

In juni kan de temperatuur al flink oplopen en heel aangenaam zijn om te genieten van de zon op het strand. Het zeewater kan nog wat fris aanvoelen maar zal zeker zorgen voor verkoeling en plezier bij de kinderen. Tijdens een vakantie met de kinderen kun je samen op zoek gaan naar schelpen of zandkastelen en waterdammen bouwen. Het seizoen is ook begonnen voor de diverse strandpaviljoens waar je kunt genieten van een hapje en drankje. 

Vakantiehuis huren met Pinksteren

Bij Vakantie Zeeland vind je ongeacht je gezelschap en budget altijd een geschikte accommodatie. Vakantie Zeeland biedt voordelige chalets, appartementen en vakantiewoningen maar biedt ook een ruime keuze uit luxe villa's met bijvoorbeeld een privé zwembad of wellnessfaciliteiten. Het pinksterweekend is ook zeer geschikt voor een familieuitje. Met diverse groepsaccommodaties tot 70 personen is er altijd plaats voor uw hele familie. Bekijk het aanbod van Vakantie Zeeland en gebruik de filtermogelijkheden om een passende accommodatie te vinden. 

Tips voor uitjes met Pinksteren

 • Zeeuwse Rozentuin FAIR in Kats
 • Pinksterfeesten Renesse
 • Watersnoodmuseum in Ouwerkerk
 • ZWIN Interactief natuurbelevingspark in Knokke Heist
 • Speelbos de Braakman van Staatsbosbeheer in Zeeuws-Vlaanderen
 • Cuisine Machine Vlissingen (culinair festival)
 • Diverse pinkstermarkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.