In de omgeving
-
  1. Vestrock festival in Hulst
  2. Vakantiehuizen in Zeeuws-Vlaanderen
  3. Voordelig naar Zeeland

Vestrock festival in Hulst

Vestrock, een kleinschalig en intiem festival met veel gezelligheid. Geniet van de relaxte sfeer, muziek en heerlijke hapjes en drankjes. De line up is bekend, maar liefst 19 artiesten en bandjes zullen dit festival tot een succes maken. Geniet van Davina Michelle, Kaiser Chiefs en Triggerfinger. Zondagmiddag is het Vestrock Junior. Het familieprogramma waar kinderen, tieners en hun ouders genieten van het festival. Gers Pardoel en Stefania treden op, maar ook Royalistiq de bekendste Fortnite gamer van Nederland komt langs. Wanneer je al plannen hebt om een weekendje weg te gaan met Hemelvaart is het zeker een goed idee een bezoekje te brengen aan Vestrock in Hulst. Boek dan een accommodatie op het eiland Zeeuws-Vlaanderen.

 
 
 

Huisje huren nabij Vestrock

Vakantie Zeeland biedt een ruim aanbod vakantiehuizen, chalets, appartementen en stacaravans, hier zal je zeker slagen met het vinden van een geschikte accommodatie. Het festival vindt plaats tijdens het Hemelvaart weekend. Een ideaal moment voor een lang weekend weg met de familie of jouw vriendengroep. Een dagje feesten op Vestrock mag dan zeker niet ontbreken. Het festivalterrein van Vestrock ligt in de plaats Hulst. Hulst ligt in het gebied Zeeuws-Vlaanderen. Kies bijvoorbeeld voor een huisje in Ossenisse (16 min rijden) of in Graauw (10 min rijden).

Het Hemelvaart weekend is lang genoeg om naast een dagje Vestrock één van de vele andere bezienswaardigheden in Zeeland te bezoeken. Geniet van de natuur, maak een mooie fietstocht en ontspan op het strand of op de loungeset van een van de strandpaviljoenen. Vanuit Zeeuws-Vlaanderen bezoek je tijdens de vakantie gemakkelijk een van de Belgische steden Gent, Brugge of Antwerpen. Hier geniet je van leuke winkels, restaurants en terrasjes. 

Openingstijden Vestrock

  • Vrijdag 31 mei 2019: festival terrein open 15:00, programma 16:00 - 00:00
  • Zaterdag 1 juni 2019: festival terrein open 11:00, programma 12:00 - 00:00
  • Zondag 2 juni 2019: festival terrein open 13:00, programma 14:00 -21:00
 
 

Evenementen

Bekijk ook de andere Zeeuwse evenementen