In de omgeving
-
  1. Klomppop festivalweekend Zuid-Beveland
  2. Muziek & straattheater
  3. Vakantiehuis Zuid-Beveland

Klomppop

Met het Klomppop festival in Zuid-Beveland is het drie dagen lekker genieten van pop, rock en hiphop. Klomppop combineert het festival met muziek, theater en heerlijk en eten en drinken. Vrijdag start het programma met een talentencompetitie Spectra, zaterdag is het één en al muziek en zondag staat in het teken van straattheater, een heerlijke familiedag met ook verschillende coverbandjes. In de buurt van het Komppop festivalweekend kun je verblijven in onze vakantiehuizen in Zuid-Beveland, zoals in Heinkenszand, Goes en Borssele. 

 

Vakantie Zuid-Beveland

Het Klomppop Festivalweekend in Zuid-Beveland is an sich al een heerlijk weekendje weg. Maar combineer jouw weekend weg Zeeland met een vakantie in Zuid-Beveland. Vanuit jouw vakantiehuis Zuid-Beveland geniet je van de omgeving en de talloze prachtige dorpen en steden. Ga bijvoorbeeld shoppen in de winkelstad Goes, de grootste plaats van Zuid-Beveland. Het eiland biedt voor iedereen wat wils. Begin de dag met een goed ontbijt in jouw vakantiehuis en trek er dan op uit. Wil je tijdens jouw vakantie in zuid Beveland de omgeving verkennen? Fiets of loop in het fruitteeltgebied de Zak van Zuid-Beveland. Een vakantie in Zeeland is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de mosseldorp Yerseke

Vakantiehuis huren Zeeland

Vakantie Zeeland biedt meer dan 400 vakantiehuizen over heel Zeeland. Wil je graag een vakantiehuis huren in Zeeland tijdens het Klomppop festivalweekend, maar heb je nog geen idee waar of wat voor soort vakantiehuis? Wij hebben een overzicht samengesteld met de meest populaire plaatsen van Zeeland. De vakantiehuizen van Vakantie Zeeland bestaan uit appartementen, stacaravans, chalets en bungalows. Deze vakantiehuizen hebben zo ook hun verschillen; vakantiehuizen kunnen worden gekenmerkt door bijvoorbeeld een natuurhuisje, strandhuisje, of bijzondere vakantiehuis. Waar je keuze ook op valt, een vakantiehuis huren in Zeeland betekent een heerlijke en ontspannen vakantie in combinatie met het Klomppop festival.