In de omgeving
-
  1. Jazz by the Sea in Domburg
  2. Gratis muziekfestival
  3. Voordelige vakantiehuizen in Zeeland

Jazz by the Sea

Van 18 t/m 22 september kun je gratis genieten van vrolijke jazz deuntjes bij het Jazz by the Sea festival in Domburg. Een heerlijk moment om te genieten van een weekendje weg naar Zeeland in de nazomer. In 2019 vindt Jazz by the Sea alweer voor de 29e keer plaats. Wil jij ook dit jaar weer genieten van optredens van maar liefst 50 verschillende artiesten verspreid over 5 dagen? Boek dan een vakantiehuisje bij Vakantie Zeeland in of dicht bij Domburg. In de streek Walcheren vindt je comfortabele en luxe vakantiehuizen, appartementen, chalets en stacaravans. Voor ieder wat wils!

 
 
 

Vakantiehuisje huren bij Domburg

Aan de Walcherense kust vind je de oudste badplaats Domburg. Deze oude stad kent vele prachtige bezienswaardigheden en heeft maar liefst 28 rijksmonumenten. Hier valt dus genoeg te beleven naast het festival Jazz by the Sea! Kom een weekje vakantie vieren in Zeeland terwijl je geniet van de vrolijke jazz klanken. Maak het jezelf gemakkelijk en huur een huisje in of nabij Domburg. Aagterkerke (2 km), Oostkapelle (4,5 km), Westkapelle (7 km) en Zoutelande (8 km) liggen allen op korte afstand. 

De lange Walcherense kust en binnenland bieden voldoende ruimte voor zowel actievelingen als natuurliefhebbers. Maak mooie wandelingen, geniet van de zon of bedwing de golfen tijdens  het kiten of surfen. Struin de lokale winkeltjes af in Middelburg en neem een verfrissend drankje op één van de leuke terrasjes. Kom je met z'n tweetjes, je gezin of met een groep vrienden? Het aanbod vakantiehuizen van Vakantie Zeeland is divers en zeer uitgebreid en dus geschikt voor elk gezelschap. Combineer een bezoek aan Jazz by the Sea met een weekje vakantie is een zeeuws vakantiehuisje!

 
 

Vakantiehuizen aanbevolen tijdens Jazz by the Sea