1. Vakantiehuizen in Sint-Annaland
  2. Rustige omgeving
  3. Populaire grote jachthaven

Een vakantiehuis huren in Sint-Annaland

Sint-Annaland is een levendig dorpje op het Zeeuwse eiland Tholen. Dit eiland is de plek voor ultieme rust en schitterende natuurgebieden. Wie Sint-Annaland bezoekt, kan niet om de grote jachthaven van het dorp heen. Hieromheen vind je talloze horecabedrijven en deze plek is daarom erg populair bij vakantiegangers. In de rest van het dorp zijn veel oude panden te zien en veel fleurige bloemenvelden, wat je wandeling of fietstocht vanaf je vakantiehuis nabij Sint-Annaland nog sierlijker maakt. Huur een vakantiehuis in Sint-Annaland en laat je verrassen door dit levendige dorpje. 

Vakantiehuizen Sint-Annaland

Een vakantiehuis huren in Sint-Annaland of een chalet huren in Sint-Annaland is absoluut geen slecht idee als je houdt van een rustige omgeving. Wil je een vakantiehuis direct aan het water of wil je een luxe chalet huren in Sint-Annaland met whirlpool of bubbelbad? Vakantie Zeeland heeft een groot aanbod van (wellness) vakantiehuizen in de buurt van Sint-Annaland waar je uit kunt kiezen. Een chalet huren in Sint-Annaland waar je hond ook welkom is? Dat kan in onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen. 

Bij aankomst op vrijdag of maandag zijn de meeste vakantiehuizen beschikbaar. 
 
 

Wat is er te doen in Sint-Annaland?

Tijdens je vakantie in Sint-Annaland is het zonde om alleen in het dorp te blijven, omdat er in de omgeving heel veel te doen is. Maak vanaf je vakantiewoning in Sint-Annaland een rondvaarttocht naar Zierikzee of naar een ander nabijgelegen Zeeuwse havenplaats. Vanuit de jachthaven is er een open verbinding met de Oosterschelde; misschien kun je nog wel een aantal zeehonden spotten als je over de Oosterschelde aan het varen bent. Ook is Sint-Annaland een gewilde plek voor sportduikers, aangezien dit dorp een van de weinige plekken op het eiland Tholen is waar je kunt duiken. Op het hele eiland zijn er eindeloos veel wandel- en fietsroutes uitgezet, maar je kunt natuurlijk ook een kaart erbij pakken en zelf op pad gaan. Ontdek de stille boerenlandpaden en laat je verrassen door de unieke natuur. Redenen genoeg voor het boeken van een vakantiewoning in de buurt van Sint-Annaland!

 

Voordelen VakantieZeeland.com

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche
  • Boek gemakkelijk en snel online
  • Veilig online betalen met o.a. Ideal
  • Objecten van particuliere eigenaren
  • Laagste prijzen en beste deals
  • Persoonlijk advies op maat
  • Lid bij SGR garantiefonds keurmerk
 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.