1. Ruim 400 Zeeuwse vakantiehuizen
  2. Bijzondere locaties
  3. Geschikt voor 8 tot 70 personen
 

Pasen in Zeeland

Wil je samen met jouw gezin of misschien wel de hele familie het paasweekend weg naar een vakantiehuis in Zeeland? Een vakantie in Zeeland staat garant voor ontspanning en gezelligheid. In Zeeland is het water nooit ver weg, je kunt mooie boottochten maken, de onderwaterwereld bekijken of een lange strandwandeling maken. Diverse bruisende steden in Zeeland zijn ook zeker een bezoekje waard voor een dagje winkelen of gezellig avondje uit. Zo bepaal je zelf of het een rustige of actieve vakantie wordt. Vakantie Zeeland beschikt onder andere over vakantiehuizen aan zee, natuurhuisjes en vakantiehuizen met wellness. Zo kun je bij ons altijd een geschikt huisje huren met Pasen. Vier Pasen 2019 samen met jouw geliefden in Zeeland en vier de vakantie zoals jij dat wil.

✓ Pasen: 12 & 13 april 2020
✓ Paasweekend weg: 10 t/m 14 april 2020

 
 

Paasweekend weg in Zeeland

Wil je graag een weekendje weg tijdens Pasen? Boek nu een vakantiehuis bij Vakantie Zeeland en geniet van een ontspannen vakantie. Tijdens Pasen staat de natuur volop in bloei. Het is lente! Lammetjes worden geboren, de bomen krijgen frisgroene bladeren en de tulpen hebben prachtige kleuren. Vier Pasen met kinderen in Zeeland en maak mooie wandel- en fietstochten door de ontluikende natuur. De wind waait door je haren tijdens een fijne strandwandeling en samen met de kinderen kun je ontdekken welke schatten aanspoelen op het strand. De steden Goes, Middelburg, en Domburg zijn zeker een bezoekje waard. Een huisje huren met Pasen in Zeeland is altijd een goed idee en maakt het paasweekend speciaal.

Huisje huren met Pasen

Het maakt niet uit met welk gezelschap je wil komen, bij Vakantie Zeeland vind je altijd een geschikte accommodatie. Heb je de voorkeur voor een appartement of toch liever een chalet? Of wil je volledig tot rust komen in een natuurhuisje midden in het bos? Tevens heeft Vakantie Zeeland mindervaliden vakantiehuizen, voorzien van diverse aanpassingen. Ook de hond is welkom in onze accommodaties. Dit alles vind je bij Vakantie Zeeland voor een voordelige prijs. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en maak gebruik van de filteropties om de voor jou geschikte vakantie te vinden. 

Uitjes tijdens Pasen:

  • Bekijk de lammetjes bij Schaapskooi Schaap en Zo in Heinkenszand
  • Watersnoodmuseum in Ouwerkerk
  • Bezoek de 13e editie van de Paasmarkt boulevards in Vlissingen
  • ZWIN Interactief natuurbelevingspark in Knokke Heist
  • Paaskermis van 20 t/m 23 april in Hansweert