1. Oud en nieuw in Zeeland
  2. Groot aanbod vakantiehuizen
  3. Voor 2 tot 42 personen
  4. Geschikt voor elk gezelschap

Zeeland oud en nieuw 

Even weg met oud en nieuw 2019 in Zeeland? Boek dan een vakantiehuis bij VakantieZeeland.com en ervaar de Zeeuwse sfeer tijdens de jaarwisseling! Geniet met en van elkaar en herbeleef bijzondere momenten van het afgelopen jaar. Heerlijk met je gezin of familie of gezellig met z'n tweetjes. Je hebt de keuze uit chalets, sfeervolle appartementen, knusse stacaravans, bungalows en groepsaccommodaties voor groepen tot 42 personen. Wil je liever op een vakantiepark verblijven? Neem dan een kijkje bij onze accommodaties op vakantieparken. Wat je wensen of voorkeuren ook zijn, er is altijd een vakantiehuis in Zeeland met oud en nieuw te vinden die bij jouw gezelschap past.

 
 

Weekend weg oud en nieuw

Voor een weekend weg oud en nieuw ben je bij VakantieZeeland.com aan het juiste adres. Een verblijf in een van onze vakantiehuizen zorgt voor veel plezier en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. Een weekend in Zeeland biedt veel mogelijkheden voor diverse uitstapjes en activiteiten. Op veel plaatsen in Zeeland kun je nieuwjaarfeestjes vieren, zoals Hometown New Years Eve in Middelburg of New Year Party in Vlissingen. Rond middernacht licht de hemel op als iedereen prachtig vuurwerk begint af te steken. Een avond champagne, oliebollen en vuurwerk aan de Zeeuwse kust! Klinkt als de perfecte weekendje weg met oud en nieuw.

Begin het nieuwe jaar met een frisse duik in Zeeland. Overal aan de Zeeuwse kust is er een nieuwjaarsduik op nieuwjaarsdag. Trek je zwemkleding aan, zorg voor warme kleding naderhand en spring het water in. Of kom kijken en aanmoedigen! De nieuwjaarsduik in Zeeland zorgt voor veel vermaak op verschillende stranden. 

Vakantiehuis huren oud en nieuw

Een vakantiehuis huren met oud en nieuw bij VakantieZeeland.com is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. De vakantiehuizen beschikken over alle gemakken en comfort. Voor ontspanning kun je terecht in een vakantiehuis met sauna, hottub of jacuzzi. Kom helemaal tot rust in dit wellness vakantiehuis tijdens de jaarwisseling en je komt gegarandeerd uitgerust en fris terug in 2019! Een vakantiehuis met privé zwembad biedt ook de perfecte oplossing en zorgt voor volop plezier tijdens oud en nieuw. Of overnacht in een natuurhuisje omgeven door het winterse landschap en geniet van het uitzicht.