1. Kerstvakantie in Zeeland
  2. Groot aanbod vakantiehuizen
  3. Geschikt voor ieder gezelschap
  4. 8-70 personen
  5. Kerstmarkten en winterfairs

Kerst in Zeeland

De feestdagen staan weer voor de deur! Wil je tijdens deze dagen graag ertussenuit? Vier dan je kerst 2019 in Zeeland bij VakantieZeeland.com en proef de Zeeuwse kerstsfeer! Wij bieden chalets, bungalows, appartementen, stacaravans, maar ook natuurhuisjes, wellness vakantiehuizen en groepsaccommodaties geschikt voor elk gezelschap. Of je nu met 2 personen of 12 personen bent, je vind altijd een vakantiehuis die bij jouw wensen past. Er zijn zelfs groepsaccommodaties tot 70 personen! Neem je partner, gezin, familie of vrienden mee en beleef een onvergetelijke kerstvakantie in het prachtige Zeeland.

✓ Kerstvakantie: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 

 
 

Kerst weekend weg

De vakantiehuizen van VakantieZeeland.com hebben alles om jouw kerst weekend weg of kerstvakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je ervoor kiezen om in de keuken je eigen kerstdiner te maken, maar je kunt natuurlijk ook terecht in de vele restaurants die er te vinden zijn in Zeeland. Waar je ook voor kiest, de sfeer van kerst zal absoluut voelbaar zijn. Struin de kerstmarkten af en drink zoveel glühwein als je wilt. Spendeer tijd met elkaar en ga weg met kerst met het hele gezin of familie. Kerst in een vakantiehuis van VakantieZeeland.com is nog nooit zo leuk geweest! Of het nu een kerst weekend weg is of een lange vakantie.

Vakantiehuis huren kerst Zeeland

Een vakantiehuis huren tijdens kerst in Zeeland is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Heb je wel eens kerst gevierd aan de kust? Dan is een vakantiehuisje aan zee wel iets voor jou. Of middenin de natuur? Dan is een natuurhuisje de perfecte optie! Of misschien ben je juist op zoek naar een bijzondere vakantiehuis tijdens kerst? Dit is allemaal mogelijk bij Vakantie Zeeland! De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Sommige vakantiehuizen hebben een sauna, jacuzzi of een hottub. Niets is fijner dan lekker te ontspannen in een wellness vakantiehuis terwijl het buiten winters weer is. Ideaal voor bijvoorbeeld een kerst weekend weg.

De omgeving van Zeeland biedt tijdens de kerstvakantie ook veel mogelijkheden tot uitstapjes. Ga kerstshoppen op de vele kerstmarkten, zoals de grootste Kerstmarkt in Goes in Zuid-Beveland. Er lopen Dickens figuren rond en er zijn meerdere optredens. Of kom naar de winterstad Middelburg. De hele stad is dan omgetoverd in een winters tafereel waar winterse activiteiten worden georganiseerd. Zo is er een bierfeest, wijnfestival, livemuziek, ijsbaan, wintermarkten en nog veel meer. Rond de feestdagen is er dus genoeg te doen!